Տեղեկատվություն

Փոքր բնակարան չափերով, բայց մեծ ոճով

Փոքր բնակարան չափերով, բայց մեծ ոճով


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

«Պարգևատրվեց»: Այս բառը և մուրճի հարվածը Բենին և Սյուզաննան դարձրեցին նոր տերերը 36 մ 2 ստուդիա, որը գտնվում է 1860 թվականին կառուցված Լոնդոնի Իլինինգթոն թաղամասում կառուցված շենքում: Նրանց ունեցվածքը վիճարկվեց միայն մեկ զույգի հետ, քանի որ տան վիճակը բավականին վատ էր, և, գտնվելով պաշտպանված շենքում, բազմաթիվ խոչընդոտներ կային, որոնք քաղաքապետարանը դրեց այն բարեփոխելու համար: Բայց դա չհուսահատեցրեց ուսումնասիրության ճարտարապետ Բենին Architարտարապետություն Լոնդոնի համար, ով այս մինի ստուդիայում տեսավ շատ հնարավորություններ:

Այն ավելի գործուն դարձնելու համար նրանք տեղափոխեցին ննջասենյակը և խոհանոցը և բացեցին տան մնացած մասը: Նրանք ցանկանում էին վերադարձնել անցյալի շքեղությունը, այնպես որ նրանք հեռացրեցին այն շերտերը, որոնք տասնամյակներ ավելացնում էին նախորդ տերերը: Նրանք փչացրին լինոլեում հատակը, որպեսզի բացահայտեն իրենց ավազի բուն փայտը: Բնօրինակ ձուլվածքները վերևում այնքան ներկ ունեին, որ դրանց ձևավորումը հազիվ թե նկատելի էր, ուստի դրանք հանեցին: Իշխանությունները ստիպեցին նրանց վերարտադրել XIX դարի ոճը և սկսեցին ծանր հետաքննություն անցկացնել ՝ մուտք գործելով հարևանների տներ ՝ նախնական տարրերը տեղակայելու և դրանք վերարտադրելու համար: Այս տարրերից էր բուխարը, որը նրանք գործի դրեցին, և որի համար նրանք ստեղծեցին frontակատ Կառարայի մարմարով: այս նույն նյութն օգտագործվում էր խոհանոցի դռան վրա, տարածությունը շարունակականություն տալու համար, և զուգորդվում էր կաբինետների մեկ այլ ավելի համեստ ՝ MDF- ի հետ: Բոլորը ՝ ավելի քան 30,000 եվրո բյուջեով:

Դասական դիմահարդարման այս մայրցամաքը հակասում է դեկորատիվ կտորներին, հիմնականում ժամանակակից հյուսիսային ոճի նմուշներին և կես դարի. Անտեսելով փոքր տարածքները զարդարելու կանոնները ՝ նրանք ննջարանի պատերն ու առաստաղը ներկել էին մուգ մոխրագույնով, քանի որ «դա այն դարձնում է ավելի հարմարավետ, և գիշերը չի կարելի ընկալել, թե որտեղ է ավարտվում սենյակը», - բացատրում են նրանք:

www.architectureforlondon.com

Գովազդ - Շարունակեք կարդալ շատ պոտենցիալներից ցածր

Չնայած այն վատ վիճակին, որում նա գտնվում էր, Բենը և Սյուզաննան, Լոնդոնում գտնվող այս 36 մ 2 բնակարանի սեփականատերերը, կարողացան տեսնել իր ունեցած հնարավորությունները:

Պաշտպանեք ձեր անցյալը

Բնակարանը գտնվում է պահպանված շենքում, որը կառուցվել է 1860-ին, և քաղաքապետարանը շատ պայմաններ է դրել այն վերափոխելու պահին:

Նեղ բյուջե

Խոհանոցում նրանք համատեղեցին Carrara մարմարե մի կտոր, որը գտնվել է շատ լավ գնով քարհում, MDF- ի համար `պահարանների համար:

Հասկանալի է

Ավանդական ջահի ժամանակակից տարբերակը կախված է ձեր հյուրասենյակի առաստաղից:

Փոփոխություններ

Բաշխումը փոխվեց ՝ այն ավելի գործուն դարձնելու համար. Ննջասենյակը տեղադրված էր նախորդ խոհանոցում և հակառակը ՝ բացելով սա հյուրասենյակի մոտ:

Կրակի շոգին

Բուխարիի առջևի մասը պետք է նախագծված լիներ սովորական մարմարով ՝ բնօրինակ ոճը կրկնօրինակելու համար:

Բնօրինակ ձուլվածքներ

Ձուլվածքները այնքան անգամ նկարվել էին, որ դրա ձևավորումը նկատելի չէր: Նրանք հանեցին շերտերը և դրանք սպիտակ գույնով նկարեցին:

Քայլ առա՛ջ

Բնական փայտե հատակը ծածկված էր լինոլեումով: Անցյալի շքեղությունը վերականգնելու համար այն պատռվեց և ավազվեց:

Ընդդիմությունները գրավում են

Դասական հատակի ոճը համադրվել է ընթացիկ դիզայնի կտորների հետ:

Նեղ բյուջե

Բարեփոխումների ընդհանուր արժեքը կազմել է ավելի քան 30,000 եվրո:

Մի հետևեք կանոններին

Սովորաբար նպատակահարմար է նկարել սենյակը թեթև գույներով, որպեսզի այն ավելի մեծ լինի: Այս բնակարանի սեփականատերը արեց հակառակը ՝ ընտրելով մուգ մոխրագույն գույնը ՝ պատերն ու առաստաղները ծածկելու և ապահովելու համար, որ ննջասենյակի սահմանները իսկապես չգիտեն:

Պարզություն

Նրանք ընտրեցին շատ պարզ կահույք ննջասենյակի համար:

Խոզանակ հարվածներ

Վերմակն ու բազկաթոռը ննջասենյակի ներսում միակ գունային նոտաներն են:

Լոգարան

Ռադիատորի տեղադրումից և տարածք չստանալու համար նրանք տեղադրեցին հայելիներ, որոնք տաքանում են և կանխում են մառախուղը:

Եռուցում

Լոգարանը տեսողականորեն ավելի մեծ դարձնելու համար նրանք շարունակեցին սալիկապատել հատակը պատերի միջով:

Հանգստացնող բաղնիք

Քանի որ տարածքը թույլ էր տալիս, նրանք որոշեցին ցնցուղի փոխարեն լոգարան տեղադրել: Մի փոքր շքեղություն

Դասական լոգարան

Նրանք գնել են չուգուն լոգարան, բայց ոտքերը չափազանց շատ զարդանախշեր ունեին իրենց ճաշակի համար, ուստի դրանք փոխարինում էին փայտե կտորներով, որոնք նկարում էին դեղին գույնով:

Ընտանեկան դիմանկար

Բենը և Սյուզաննան ՝ սեփականատերերը, իրենց 36 քմ բնակարանի հյուրասենյակում: